Slangupprullare

Slangupprullare för industrier •

Om oss

Ett välrenommerat företag inom utveckling av industriprodukter

W&S Leakless AB startades av Joakim Sundberg och en bekant till honom 1982. Företaget fick namnet Winkler & Sunberg Marketing Assistance HB. Därefter genomfördes en resa till Australien med syfte att etablera någon form av handelsutbyte mellan Australien och Europa, främst Sverige. Resan var framgångsrik och det fanns ett flertal produkter som australiensarna ville marknadsföra i Europa. Slangupprullare för luft, vatten och syrgas/acetylen var den produkt som var av störst intresse för den svenska marknaden och produkten fick senare namnet Flexorullen. 1989 ombildade Joakim Sundberg, som fortfarande driver företaget, till aktiebolag.

Om oss

Ett innovativt och flexibelt företag

Sedan den första resan till Australien har W&S Leakless AB utvecklat flera produkter inom området slangupprullare, allt för att tillgodose kraven från industrin och önskemålen från återförsäljarna. Med stöd från Utvecklingsfonden och i samarbete med ett industriföretag tog vi fram två olika storlekar av motoriserade slangupprullare. Sedan millennieskiftet tillverkas de här produkterna i Sverige och går under varumärkena ReelSafe och ReelSafe® – OneHand.

Vi utvecklar ständigt nya produkter utifrån branschens önskemål

Våra två huvudsakliga inriktningar är läckagesökning och slangupprullare inom industriell luft- och slanghantering. Vi har ständigt ett öra mot branschen för att att kunna fortsätta att utveckla produkter som motsvarar de krav som industrin ställer och produkter som återförsäljarna efterfrågar.

I och med det vågar vi påstå att vi har bland det bredaste sortimentet och en gedigen kunskap inom branschen.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som tillhandahåller slangupprullare för industriellt bruk.

  Adress:
  Box 121 83
  402 42 Göteborg

  Telefon:
  010-195 60 24

  E-post:
  offert@slangupprullare.nu

  Orgnr:
  556848-2771

OM OSS

När du söker efter ett företag som tillhandahåller slangupprullare för industriellt bruk.

Slangupprullare.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. W&S Leakless AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 121 83
402 42 Göteborg

010-195 60 24

offert@slangupprullare.nu

Orgnr:
556848-2771