Slangupprullare

Slangupprullare för industrier •

Kabelupprullare

När man arbetar med olika typer av slangar och kablar på stora ytor uppstår det lätt så kallade ormbon av hoptrasslad kabel. Det tar tid och att reda ut och ökar dessutom risken för snubbelolyckor bland medarbetarna. Därför har vi på Slangupprullare utvecklat en rad olika produkter, där ibland kabelupprullare. En kabel som ligger på en upprullare utsätts för mindre slitage, förhindrar kabelbrott och utsätter inte personalen för onödiga olycksrisker i arbetet. Våra kvalitetssäkrade produkter förbättrar dessutom ergonomin för personalen.

Slangupprullare

Automatisk kabelupprullare

Kabel som ligger på golvet blir lätt ett irritationsmoment som försvårar arbetet för såväl personal som maskiner. Dessa problem eliminerar ni vid en investering i en fjäderdriven kabelupprullare. Spärrsystemet gör det enkelt att välja den kabellängd som behövs och trumman löper smidigt över hela utdragslängden. Den som använder kabeln drar ut så mycket kabel som behövs för att kunna utföra arbetet och spärrar sedan upprullaren. När arbetet är klart rullas kabeln in med hjälp av ett enkelt handgrepp. Varje kabelvinda levereras med ett standardiserat tak- och väggfäste vilket gör att den lätt går att montera på den plats ni önskar.

Fördelar med våra kabelupprullare

Det finns många fördelar med att använda en kabelvinda på arbetsplatsen. Några av dem är:

 • Slitage och risken för kabelbrott minskar
 • Kabeln finns lättillgänglig på ett och samma ställe
 • Arbetseffektiviteten ökar när personalen inte behöver lägga tid på att reda ut kabeltrassel

Kabelupprullare till bra priser

Vi vet att alla investeringar påverkar ett företags ekonomi. Därför vill vi att våra kunder ska känna sig helt trygga med att de får ett pris för kabelupprullare från oss. Innan ni bestämmer er för att köpa in en eller flera kabelupprullare är ni välkomna att kontakta oss för en offert. Vi skickar kostnadsförslaget inom ett dygn och det medföljer inga krav på köp i samband med att ni tar emot offerten. Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni har några frågor gällande våra produkter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som tillhandahåller slangupprullare för industriellt bruk.

  Adress:
  Box 121 83
  402 42 Göteborg

  Telefon:
  010-195 60 24

  E-post:
  offert@slangupprullare.nu

  Orgnr:
  556848-2771

OM OSS

När du söker efter ett företag som tillhandahåller slangupprullare för industriellt bruk.

Slangupprullare.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. W&S Leakless AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 121 83
402 42 Göteborg

010-195 60 24

offert@slangupprullare.nu

Orgnr:
556848-2771