Slangupprullare

Slangupprullare för industrier •

Läckagesökning

Läckage kan i värsta fall bidra till ett inkomstbortfall när produktionen blir stillastående till följd av apparatur som inte fungerar. På Slangupprullare tillhandahåller vi ett totalkoncept för läckagesökning i tryckluftssystem. Vår erfarna personal arbetar metodiskt och använder sig av ultraljudsinstrument för att hitta läckagepunkten. När sektionen för läckaget är spårat dokumenterar vår personal platsen och registrerar all information i en databas. På så sätt kan ni lokalisera svaga punkter i systemet och förutse var det är mest troligt att ett läckage kommer att uppstå samt förebygga att det sker.

Minska onödig förbrukning av tryckluft och spara på miljön

Statistik gör gällande att närmare 10 % av landets elförbrukning går till att producera tryckluft. Den beräknade förbrukningen av tryckluft i Europa uppgår till mer än 80 TwH, vilket överstiger den samlade kärnkraftsproduktionen i Europa. Ett tryckluftssystem med läckage, oavsett hur små eller stora de är, är varken energi- eller miljövänligt. Det finns alltså all anledning att se över sitt system för tryckluft och säkerställa att det klarar målsättningarna i Kyoavtalet och ISO 14000. Vi erbjuder ett system som svarar upp till de här målsättningarna och som låter er personal fokusera på sina arbetsuppgifter istället för att felsöka systemet.

Läckagesökning

Vinsterna med läckagesökning

Att leta efter läckage i tryckluftssystem tar tid och hindrar personal från att utföra sina ordinarie arbetsuppgifter. Vinsterna med ett läckagesökningssystem är bland annat:

 • Ett enkelt och effektivt sätt för energibesparing
 • Kostnadseffektivt eftersom personalen inte behöver lägga tid på att hitta läckorna
 • Tids- och materialåtgång vid reparationsbehov beräknas av systemet

Vi har ett bra pris för läckagesökning

Innan ni bestämmer er för att köpa in vår produkt som underlättar för läckagesökning är ni välkomna att kontakta oss för att begära in en offert. Prisuppgiften är förbehållslös och innehåller inga dolda avgifter. Om det uppkommer några frågor och funderingar när ni ska köpa kabelupprullare är vi självklart även behjälpliga med att svara på dem. Vi vet att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi alltid våra klineter i fokus. Vi vill hjälpa er att öka effektiviteten samtidigt som ni minskar er påverkan på miljön, till ett så bra pris som möjligt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som tillhandahåller slangupprullare för industriellt bruk.

  Adress:
  Box 121 83
  402 42 Göteborg

  Telefon:
  010-195 60 24

  E-post:
  offert@slangupprullare.nu

  Orgnr:
  556848-2771

OM OSS

När du söker efter ett företag som tillhandahåller slangupprullare för industriellt bruk.

Slangupprullare.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. W&S Leakless AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 121 83
402 42 Göteborg

010-195 60 24

offert@slangupprullare.nu

Orgnr:
556848-2771